Suunnittelusta toteutukseen, yhden katon alta

Käymme tutustumassa jokaiseen rantaan paikan päällä ennen kuin annamme tarjouksen laiturista ja rantarakenteista. Autamme teitä mahdollisten ruoppauslupien sekä laitureiden lupapiirrostusten kanssa.

Jätä tarjouspyyntö
Palvelut

Avain onnistumiseen on tuotetuntemuksessa

Pienvenesatamarakentamisessa on 80-luvun alusta käytetty monia eri tekniikoita. Monet tämän päivän käytännöistä on sovellettavissa myös vanhoihin laitureihin ja näin olemassa olevalle infralle on helposti tehtävissä modernisointeja. Tavallisin herätys kunnostustarpeille on laiturin siirtyminen johtuen yhden kettingin poikkisyöpymisestä. Laiturikokonaisuuden kaikki kettingit kannattaa tällöin uusia ja painot tarkistaa. Työ ei yleensä vie kauaa kunhan päätöksiä saadaan aikaan. Yleisesti halvimmaksi vaihtoehdoksi olemme todenneet työtavan jossa vastaantulevat huonot painot, kettingit ja tarvikkeet vaihdetaan samantien. Näin samaan työhön ei koskaan kuluteta enemmän aikaa kuin se välttämättä vaatii. Koska laituri käytännössä ankkuroidan uudestaan, on se samalla mahdollista uudelleensuunnata tai laajentaa.

Palvelut

Tuotetuki ympäri vuoden

Aika ajoin jäämassat liikuttavat laitureita. Kalustollamme siirrämme ja uudelleensijoitamme toiveiden mukaan suurimman osan kaikista laituriratkaisuista. Huoltokalustomme on todella edistyksellinen. Pystymme nostamaan lähes poikkikuluneiden kettinkien päässä olevia painoja aina 3000 kg painoihin saakka, vaivatta, merellä sekä järvillä. Kettinkienvaihdoissa ja huolloissa yleensä, nostamme aina painot pintaan tarkistusta varten. Painojen lenkit sekä sakkelit tarkistetaan ja varmistetaan ennen uudelleensijoitusta.

Palvelut

Tekninen suunnittelu

Laajemmissa huoltotöissä luomme teille ennen ja jälkeen työkuvaukset. Piirrämme Cad-ohjelmistolla ketterästi työkuvaukset sekä kuvaukset mahdollisiin lupa-asiakirjoihin. Tarpeittenne ulottuessa normaalin tuotevalikoiman ulkopuolelle, määrittelemme tarpeenne, suunnittelemme ratkaisun ja toteutamme sen. Tekniseen suunnitteluun käytämme Siemenssin Solid Edge 3d simulointiympäristöä.

Palvelut

Yhteystyökumppanit

Kukaan ei voi olla paras kaikessa jonka vuoksi toteutamme projekteja lukuisien yhteistyökummppaneiden kanssa. Haastavissa projekteissa toimimme yhteistyössä mm. paikallisten maaurakoitsioiden, kaivonporaajien, sukeltajien, laivureiden sekä ruoppaajien kanssa.